4 stronkjes witlof
1 appels (Granny)
40 gr bleekselderij
40 gr ananas *hoeft niet
1/2 kropsla
2 el yoghurt
1/2 sinaasappel
4 walnoten
1/2 citroen
bieslook en kervel Schil de appels, snijd ze in blokjes en doe er wat citroensap over om de kleur te behouden. Snijd de bleekselderij in zeer fijne blokjes. Snijd de ananas in blokjes. Snijd het witlof in reepjes (houd een paar blaadjes apart voor de garnering). Schil de sinaasappel en snijd er partjes uit. Vermeng alle ingrediƫnten en maak de kropsla schoon en leg de binnenste blaadjes in glazen.
Lepel de salade in de glazen en garneer met de blaadjes witlof, de bieslook en de kervel. Strooi op het laatste moment de walnoten over de salade
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten