![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrocrqRJqLcLR7mY6E0ZRfanCf2JCrRucR-yIxkPEUFIa1Uz4ptl3EVsy_8Tnt8pIZW7rXHJPC7TkhmNRcKFBj7rgysLvGX2VRitND35Tj8KUBsChFsYOE9SZy44bWL0-XnBY9uqgToIhb/s320/courgette-quiche.jpg)
1 courgete
100 g feta
1 ei
100 ml melk
Munt en basilicum blaadjes
Zout en peper
bladerdeeg
Doe het bladerdeeg in een vorm.
Was de courgettes en maak hem droog, rasp in de taart vorm.
Gehakte munt en basilicum.
Meng ei melk, zout en peper en de gehakte kruiden.
Giet het over de rauwe courgettein de vorm, en kruimel de fetaeroverheen.
Bak klaar in een voorverwarmde oven (180 ° C) voor 25 minuten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten